The Art of Home

Tilføj nogle kunstneriske detaljer til dit rum med disse finurlige, kreative design.

Et hjem minder om et smukt ufærdigt kunstværk under skabelsesprocessen, idet det hele tiden forandres og antager nye former. Efterhånden udvikler hjemmet sin helt egen sjæl, fordi det rummer et helt univers af personlige minder og følelser. For skaberen, kunstneren og beboeren er det som at dele en sårbar, ufærdig del af sig selv, når man inviterer nogen ind i dette univers.

 

 

For kunstneren er hjemmets essens forbundet med kreativitet, talent og intuition. I dette kreative rum gemmer de farverige vægge på hemmelige historier og omhyggeligt udformede kunstværker. På trægulvene tegner dråber af maling et spor, der kortlægger utallige rejser fra inspiration til færdige værker.

Uanset om din kreativitet udfoldes på et lærred, i skitsebøger eller inden for kunsten at skabe det fristed, der er dit hjem, skal det føles, som om du tager en varm og dejlig frakke på, når du træder ind ad døren til dit hjem. Dit hjem skal være et sikkert og trygt paradis, hvor du kan være den allermest autentiske og ægte version af dig selv – et sted, hvor du kan glemme alle omverdenens forventninger og krav.

Det kræver nøje overvejelser at skabe en varm og indbydende atmosfære, når du forener unikke, personlige kuriosa med hverdagsting og elskede arvestykker. Kunstnerens hjem favner de perfekt uperfekte detaljer, der er inspirationskilde til en frodig udfoldelse af kreativitet, så livet kan leves, og uforglemmelige minder kan skabes. De følgende er nogle af vores mest kunstneriske design, der vil hjælpe med at sætte et uventet, finurligt strejf på dit personlige rum.

 

 

Brug Miru Glass-montre til at opbevare og udstille de yndlingsbøger, vaser eller små kunstværker, der står dit hjerte nær. Disse dekorative og stabelbare glasbokse med rammer af egetræ genkalder minder om spændende udstillinger med fantasifulde genstande, der vækker nysgerrigheden og tilføjer et finurligt strejf til dit rum.

Tilføj et organisk element til din stue ved at introducere ting med bløde kurver og volumen. Den tidløse og bløde Rico Lounge-stol vil være en indbydende, behagelig favn, der byder dig velkommen og får dig til at føle dig hjemme. Lad den bløde sækkestolsinspirerede Catena-sofa fungere som et fysisk stort midtpunkt, der giver et afslappet og hyggeligt udtryk. Brug flere Post Coffee-sofaborde i både Small og Large til at skabe et sammenhængende landskab i to niveauer. De dekorative borde leger med størrelserne og har et charmerende og tiltrækkende design med de robuste, cylindriske ben og det unikke mønster i egefiner.

 

 

Lad det blide og diffuse lys fra de dristigt formede Hebe-lamper lyse på lange aftener fyldt med ny inspiration og nye indsigter. Den klassiske lampe er her blevet opdateret og har fået et kunstnerisk touch. De keramiske lampebaser er skulptureret i hånden, hvilket giver dem et flydende, feminint omrids, der er inspireret af naturens former, mens de elegante lampeskærme giver lamperne et monumentalt, klassisk udtryk. Disse lamper vil kaste lys over dit hjem og alle de minder, det rummer. Stil lampen i en vindueskarm, eller skab kontrast til det feminine omrids ved at placere den på det robuste UTA Piece med de stramme linjer. UTA er fremstillet i massivt fyrretræ og har et overraskende og spændende design med geometriske former, der er inspireret af brutalismen. Det varme og naturlige udtryk i det ærlige materiale er charmerende og vil tiltale en kunstnerisk ildsjæl.

 

 

Måske foretrækker du det bløde, behagelige lys fra vores Dou-gulvlampe, der lader små glimt af lys slippe igennem skærmen af flettet rattan. Den store lampe er en kunstnerisk hyldest til skønheden ved kontraster, når den forener geometriske former med organiske, tekstuelle materialer og tilføjer varme og sanselighed til ethvert rum.

Den kunstneriske sjæl kan værdsætte den fortryllende skønhed ved det uventede og nyde at pynte sit hjem med vidunderlige buketter af naturens vilde blomster. Forårets dejlige dufte fylder hjemmet og dørene smækkes op, imens en brise af energisk luft strømmer gennem huset og tilfører ny inspiration. Sæt blomsterne i vores Anse-vase og Anse-krukke, der er skabt i et specielt, rustikt ler, og som får fortid og nutid til at smelte sammen. Den rå sandfarve og den ru tekstur skaber en behagelig kontrast til de rene cylindriske og koniske former, mens de håndformede håndtags unikke udtryk minder om tidligere tiders traditionelle keramikkunst. Dette er et rustikt, organisk design, der vil give karakter til ethvert rum.

 

 

Det vigtigste er dog, at den måde kunstneren ser, udtrykker sig og kommunikerer på, ikke altid er den samme som alle andres. For nogle er hjemmet deres livs mesterværk – et øjebliksbillede, der fanger og formidler noget personligt, råt og ufærdigt, som giver en behagelig og autentisk følelse af at være hjemme og at høre til. Det er op til dig, hvornår dit hjem – dit eget personlige kunstværk – er færdigt.