The Art of Creating a Home

Vi præsenterer vores SS22-kollektion i samtale med vores grundlægger og kreative direktør, Trine Andersen.

 

Hvad skal der til for at skabe et godt hjem? Det er et spørgsmål, vi dagligt stiller os selv i vores arbejde med design – og et spørgsmål, vi løbende søger at besvare.

Et hus bliver ikke et hjem, blot ved at man køber inventar. Det kan være inspirerende at træde ind et sted, hvor alt er perfekt – de 'rigtige' møbler i de 'rigtige' farver og de 'rigtige' kombinationer – men det føles ofte ikke som et hjem. ferm LIVING har altid været drevet af følelsen af et hjem fremfor blot de genstande, der er i det.

Hjem er meget mere end et fysisk sted fyldt med fysiske genstande. Det er et følelsesmæssigt anker i en verden fuld af kontraster. Et sted, hvor livet leves – på godt og ondt. Hjemmet er ligesom et kunstværk, altid i bevægelse; et personligt lærred, der udvikler sig over tid. Den organiske proces, som et hjem gennemgår, afspejler vores menneskelige rejse gennem livet. Hvor gammelt møder nyt, hvor sorg møder glæde, hvor ro møder kaos. Nogle dage har du lyst til at trække gardinerne for og lukke verden ude. Andre dage åbner du dem på vid gab og inviterer verden – og de mennesker, du elsker – indenfor. Et hjem bør rumme alle livets facetter.

Vores formål med hver kollektion er at bringe liv til interiørgenstande og møbler, der inspirerer dig til at skabe et hjem, hvor livet kan leves. Funktion og æstetik er unægteligt vigtigt for os, men vi arbejder seriøst og ansvarligt med design og er dedikeret til ikke blot at skabe smukke genstande til hjemmet, men også en følelsesmæssig forbindelse til de rum, vi lever i.

 

Trine Andersen

-
Udforsk kollektionen

 

 

Billledetext

 

 

Billledetext

 

 

Billledetext