Nyd livet på terrassen

Få dit hjem til at føles større i sommermånederne ved at udnytte uderummet bedst muligt.

 

Der er ikke noget bedre end solens første varme stråler, der blidt varmer dit ansigt efter en lang, kold og mørk vinter. Når duften af friskt, grønt græs blandes med den dejlige duft af udsprungne blomster, når dagene bliver længere og nætterne lysere, når luften fyldes af lyden af fugle, der kvidrer, og bier, der summer, så får vi lyst til at gøre vores hjem større ved også at tage uderummet i brug..

 

EN UDENDØRS OPHOLDSSTUE

Uanset om du drømmer om at tilbringe lyse og livsalige aftener sammen med dem, du holder af, eller ønsker dig stille eftermiddage alene og fordybet i en god bog, mens solen varmer og nærer dig, er terrassen den ideelle ramme til at skabe et udendørs fristed, som du kan nyde i sommermånederne. Terrassen kan blive en udendørs opholdsstue og et ganske særligt sted, hvor du kan slappe af, trække stikket og nyde øjeblikket.

Flod Tiles Café og Dining Table kombinerer både form og funktion og er et ideelt midtpunkt i din terrasses spiseområde – det perfekte sted at holde lange middagsselskaber eller ganske enkelt en middag under åben himmel med din nærmeste familie. Stellet i galvaniseret, pulverlakeret stål skaber en behagelig kontrast til den varme, naturlige tekstur i de håndlavede, italienske keramiske fliser, som er perfekt tilpasset til både indendørs og udendørs brug. Hvis du vil sidde komfortabelt, kan du stille vores nye Desert Dining Chairs med enkle, modernistiske profiler rundt om bordet.

 

 

 

De sammenklappelige stole er en moderne version af en elsket klassiker og er både elegante og praktiske. Ligesom resten af Desert-serien er sædet i tekstil lavet af genanvendt plast, der er spundet til PET-garn, hvilket gør stolen særligt holdbar og ideel til udendørs brug.

 

Hvis du ønsker optimal mulighed for afslapning, kan du skabe et opholdsområde, der er ideelt til langsomme morgener eller lange aftener med stil og komfort. De modernistiske og funktionelle Desert Lounge Chairs fås i et bredt udvalg af farver og mønstre i både børne- og voksenstørrelser. De lette stole kan nemt flyttes rundt, så du kan skabe dit ideelle rum, uanset om det er til at nyde dagens første kop kaffe en rolig sommermorgen eller til en kold aperitif, når du har venner og familie på besøg. Stolene kan nemt stå alene, men kan også gøre et samlet indtryk, når de står som en gruppe, måske omkring vores Flod Tiles Coffee Table.

 

 

 

 

HYGGELIGE TERRASSEDETALJER

Når du forvandler din terrasse til et ekstra rum, kan det gøre en verden til forskel at tage små, hyggelige elementer inde fra huset med ud. Skab hygge med bløde tekstiler, varm belysning og gennemtænkte detaljer.

Hvis du lægger tæpper, der er egnet til udendørs brug, på terrassen, får den et blødere og hyggeligere udtryk. Vores serie af håndvævede Hem Rugs er fremstillet af genanvendt PET-garn, hvilket giver en blød og taktil uldfølelse og en holdbarhed, der gør tæpperne velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Vores Desert Cushion er også ideel til udendørs brug og kan enten bruges sammen med Desert Lounge Chairs for ekstra komfort eller alene, når du slapper af eller solbader på græsset. Disse komfortable puder er ekstremt holdbare med en tekstur, der minder om ny uld, og tilføjer et underspillet element af hygge i uderummet.

 

 

 

 

GREEN SPACE

Grønne planter har vist sig at bidrage til et bedre indeklima og påvirker derfor både krop og sind positivt med deres levende, friske skønhed og smukke farver. Få ting vækker lige så meget glæde som at gå helhjertet ind i et projekt og se det blomstre, og terrassen er det ideelle sted at plante og dyrke farverige blomster, frodige grønne planter eller endda spiselige urter, frugter og grøntsager. At gøre din terrasse til et Green Space vil ikke kun se godt ud – det vil også give dig mulighed for at fordybe dig i en kreativ forårs- og sommerhobby.

Plant dine grønne sager i vores Bau Pots, og skab charmerende niveauer og dimensioner på din terrasse. Hvis din terrasse har et gelænder, kan du få mest muligt ud af pladsen ved at skabe en hængende have med Bau Balcony Boxes. Bau-serien er inspireret af Bauhaus-arkitekturens enkle linjer og industrielle overflader og giver din terrasse et livfuldt og klassisk look, som er perfekt, når du vil nyde livet på terrassen.