Spring/Summer 2020 Kollektion

Dit hjem er dit fristed: et sted, hvor hverdagens rutiner møder store skelsættende øjeblikke, og hvor både højtider og svære stunder deler pladsen med mindre frustrationer og lykkelige øjeblikke. Det er her, livet leves.

Dit hjem er dit fristed: et sted, hvor hverdagens rutiner møder store skelsættende øjeblikke, og hvor både højtider og svære stunder deler pladsen med mindre frustrationer og lykkelige øjeblikke. Det er her, livet leves.

Hos ferm LIVING ønsker vi at skabe produkter, der hjælper dig med at indrette et hjem, der på den mest ægte og behagelige måde er dig. Et hjem, der omfatter alle glæderne og modsætningerne ved at leve i en moderne verden. I takt med at vores verden bliver mere og mere travl og støjende, har vi tendens til at se mere indad – for at finde ro, fokus og virkelig føle os hjemme.

I denne SS20-kollektion møder jordfarver og organiske former skulpturelle linjer. Solide og robuste elementer fusioneres med blødt og naturligt tilbehør, mens vi fortsat fokuserer på ærlige materialer, der ikke foregiver at være hverken mere eller mindre, end de er. Vi har taget konceptet "low living" til os – mange af vores designs giver dig mere jordforbindelse og indbyder til, at du læner dig tilbage, slapper af og forbinder dig til dine omgivelser på en ny og dybere måde..

 

 

 

DESERT CHAIR

Desert-stolen er en modernistisk stol med en yndefuld silhuet. Den er skabt af en rørformet, pulverlakeret stålramme i farverne Sort eller Cashmere, og har et udskifteligt vævet tekstilsæde lavet af genbrugte plastikflasker. Den fås i fire designs: Soil, Stribes, Shapes eller Solid Cashmere. Lounge-designet indbyder til afslapning og er velegnet til brug både ude og inde. Bare læn dig tilbage og slap af.

 

 

 

 

 

 

“I takt med at vores verden bliver mere og mere travl og støjende, har vi tendens til at se mere indad – for at finde ro, fokus og virkelig føle os hjemme.”

 

 

Billledetext
Billledetext

 

FLOW SERIES

Flow er en serie af service, som er perfekt på den ufuldkomne måde, skabt med traditionelle håndværksteknikker i moderne stil. Alle elementer er dekorerede med en semi-mat glasur for at opnå et unikt udtryk. Denne alsidige dekorative skål er lige så perfekt til servering af grød eller salater, som den er til at opbevare dagligdagsrod eller småting i.

 

 

BEVEL SERIES

De brede, skulpturelle ben på vores runde Bevel Bord, som er lavet udelukkende af massivt egetræ, giver en moderne kant til det ellers klassiske design. Det fås enten med en natur olieret eller sort olieret finish og med en tillægsplade til at udvide bordfladen, så der er plads til flere gæster. Både bordpladen og benene har enkle detaljer med blidt afrundede kanter for at give et blødt udtryk. Holdbare materialer og en tidløs silhuet gør Bevel-bordet til et uundværligt supplement i ethvert moderne hjem.

Med de flade, brede ben er vores Bevel-bænk en nyfortolkning af det traditionelle design, den er fremstillet i massivt egetræ med en moderne sort olieret finish. Den alsidige bænk har blidt afrundede kanter, der matcher seriens spisebord perfekt. Den kan også bruges som ekstra siddepladser i en entré, stue eller i et soveværelse.

 

 

“Dit hjem er dit fristed: et sted, hvor hverdagens rutiner møder store skelsættende øjeblikke.”

 

 

Billledetext
Billledetext

MINERAL COFFE TABLE

Vores Mineral-kaffebord fremviser den iboende skønhed i sten og glas. En harmonisk forening af naturlige materialer og kontrasterende finish. Den glatte, rektangulære glasplade er placeret på en base af to stenblokke – hver med en ende, der er forblevet upoleret for et råt og stofligt look.

 

 

 

 

CATENA SERIES

Den omfavnende sækkestol-inspirerede form på vores lave Catena-sofa har generøse dimensioner og er perfekt til total afslapning og hygge, vi kalder det ‘low living’. Navnet Catena er inspireret af kædelinjens kurve, det vil sige den u-form, som skabes af en kæde eller et kabel, der er ophængt i begge ender, og som afspejles i de bløde kurver og dekorative sømme på Catena sofaen. Det behagelige, modulbaserede design er lavet med det innovative MCN skum, der sikrer maksimal komfort og holdbarhed. Serien består af seks individuelle moduler, der kan kombineres på flere måder og således skabe det ønskede udtryk.

 

 

Billledetext
Billledetext

 

 

SECTOR SHELVES

Sector – en nyfortolkning af 50’er og 60’er reoler – er karakteriseret ved sin robuste enkelhed og klassiske kombination af træ og messing – den fås med naturlig egefinér eller med sortbejdsede askefinér hylder og med polerede eller sværtede messingbeslag. Den fås i to størrelser, og hylden fastgøres til væggen med de massive trælister med synlige skruer. Brug den til at udstille dine yndlingsting i stuen eller til opbevaring af krukker i et køkken.

 

 

Billledetext
Billledetext

 

VUELTA LAMP

Vuelta-lampen er en prangende lyskilde med en skulpturel bue, der minder om gamle søjler. Den er lavet af opalglas med en rillet overflade, som giver den et tiltrækkende stofligt udtryk. Den er designet med en LED-lyskilde, der udsender et blødt, diffust lys, og den er udstyret med en justerbar lysdæmper til det ultimative stemningslys. Brug den som en dekorativ lampe i et mørkt hjørne eller på en hylde for at lyse bogsamlingen op.

 

 

“Vi har taget konceptet "low living" til os – mange af vores designs giver dig mere jordforbindelse og indbyder til, at du læner dig tilbage, slapper af og forbinder dig til dine omgivelser på en ny og dybere måde.”

 

 

 

 

KONA BED

Vores Kona-seng er inspireret af traditionelle japanske møbler og 'low living' og er ideel til brug som en daybed eller enkeltseng til overnattende gæster. Navnet stammer fra det japanske ord for hjørne, og sengen er lavet af robust egefiner samt udstyret med et lavt hovedgærde og et hævet bagpanel, der er perfekt til at læne sig op ad. Kona-sengebordet i egetræsfiner, som sidder under sengerammen og titter ud, er skabt til at supplere Kona-sengen, og er et praktisk sted til en bog, en lampe eller et glas vand.

 

Billledetext

 

 

 

 

 

 

HELENA ROHNER SERIES - HOOKS & SCULPTURAL OBJECT

Smykkedesigner Helena Rohner bringer sin karakteristiske æstetik til ferm LIVING med en serie af dekorative men funktionelle objekter til hjemmet. Denne praktiske krog er udhugget af massivt messing med en reflekterende finish og er skabt med inspiration fra kantarellens konvekse form og karakteristiske udfoldede hat. De blev oprindeligt formet i hånden, hvilket giver indretningen et mere menneskeligt udtryk. Brug dem i køkkenet, entreen, badeværelset eller i soveværelset til at hænge håndklæder eller tøj på. Krogen pakkes i en tekstilpose og er graveret med både Helena Rohners og ferm LIVINGs initialer.

 

 

 

Se vores katalog her