Space to Feel Comfortably You

Hos ferm LIVING ved vi, at livet er fuldt af kontraster. 

Derfor skaber vi produkter, der hjælper dig med at bringe balance i disse kontraster, og som får dig til at føle dig hjemme, hvad enten du fejrer en vigtig milepæl eller laver en simpel middag på en almindelig tirsdag aften. Det er vores hensigt, at disse produkter skal hjælpe dig til at skabe et rum, der er unikt for dig – vi kalder det ’space to feel comfortably you’ – et frirum, hvor du føler dig godt tilpas.

 

HJEMMETS BETYDNING

Vores hjem er særlige, personlige rum. Frem for alt er de arketypiske for de mennesker, der bor i dem. At skabe et rum, der føles behageligt, og som lige er dig, er at skabe et hjem, der fortæller en historie – historien om dig. Den kan aflæses i detaljerne i dit hjem: i kunsten, der hænger på væggen, og i bøgerne på hylderne; i bryllupsinvitationen, der er sat op på køleskabet, og i det udstillede arvestykke i vindueskarmen; i et stykke legetøj, der ligger tilbage efter børnenes leg; i din yndlingskjole, som hænger i en døråbning og venter på at blive strøget. Det handler ikke om ren perfektion – det handler om at vise, hvem du er som person, når du inviterer nogen ind i dit hjem.

 

 

 

“At skabe et rum, der føles behageligt, og som lige er dig, er at skabe et hjem, der fortæller en historie
– historien om dig.”

 

HJERTERUM

Når vi designer en ny kollektion, starter vi altid med et ord eller en følelse. Selvom vi stræber efter at skabe smukke fysiske genstande, vil vi gerne tilføje et følelsesplan til produktet. Vi ønsker at skabe lamper, der oplyser trækkene hos dine kære og ordene fra din yndlingsforfatter, tilbehør, du kan blande med dine egne personlige skatte og møbler, og som vil berige dit liv gennem både deres funktion og form. Vi stræber altid efter at afbalancere vores kollektion mellem det rolige og smukke – genstande, der er en fryd for øjet og beroligende at se på – og de mere kunstneriske og lunefulde, fordi selve livet er en balance mellem kaos og ro.

 

 

Hvis du kommer og besøger os i vores hjem, Home of ferm LIVING, vil du opdage, at vores Boutique & Showroom er indrettet akkurat ligesom et hjem. Når du udforsker de forskellige rum – fra køkkenet til børneværelset – vil du opdage, at de ikke kun er fyldt med ferm LIVING-kollektionen, men også med bøger, vintagefund, planter og små, tankevækkende detaljer, der hjælper med at formidle ferm LIVING-historien. Det er en historie, der på én gang er inspirerende, favnende og uformel, og vigtigst af alt et frirum, hvor vores gæster altid kan føle sig godt tilpas.

 

“Det handler ikke om ren perfektion – det handler om at vise, hvem du er som person, når du inviterer nogen ind i dit hjem.”