Plads til at føle sig godt tilpas

At komme hjem. Vi kender alle den følelse. Men hvad er et hjem egentlig? Det virker umiddelbart til at være et simpelt spørgsmål at svare på, men alligevel finder vi det svært at samle vores tanker i blot én sætning.

At komme hjem. Vi kender alle den følelse. Men hvad er et hjem egentlig? Det virker umiddelbart til at være et simpelt spørgsmål at svare på, men alligevel finder vi det svært at samle vores tanker i blot én sætning.

På mange måder er et hjem udgjort af måde, vi lever vores daglige liv på og ser os selv i den moderne verden. Hjemmet er en afspejling af os selv og udvikler sig konstant for at imødekomme vores behov. Når vi træder igennem hoveddøren i huset eller lejligheden, er hjemmet mere end blot mursten og mørtel. Det er snarere et sted, der er tæt forbundet til vores følelser, værdier og måde at tænke på. I denne foranderlige verden er der mere at tænke på og forholde sig til end nogensinde før. Fanget i en limbo, hvor vi forsøger at navigere mellem foruroligende begivenheder og klimaændringer, længes vi efter en balanceret hverdag med plads til fordybelse, lethed og ro, men samtidig også spontanitet og kreative udfoldelser. Det er derfor, at vi hos ferm LIVING interesserer os for, hvordan et hjem både ser ud og føles. Med det in mente, har vi taget en lidt anden tilgang til at præsentere den nye kollektion, hvor vi har valgt kun at fokusere på sæsonens nyheder.

Billledetext

“...få et kig ind en række hjem, der tilhører kvinder med særligt interessante livshistorier”

I vores AW19-kollektion har vi forenet naturens flydende og uregelmæssige former, taktile oplevelser og vores kærlighed til kunsthåndværk, genanvendte materialer og farver, der spænder fra ibenholt til elfenben. I stedet for kun at vise dig vores bud på det ideelle hjem, tager vi dig også med bag om vores produktion, da vi finder det vigtigt at dele, hvordan vores produkter er lavet. Vi er meget stolte og ydmyge over at kunne arbejde tæt sammen med så mange dygtige håndværkere rundt om i verden, der hver især har et indgående kendskab til deres specifikke håndværk.

Billledetext

 

“I vores AW19-kollektion har vi forenet naturens flydende og uregelmæssige former...”

Bladrer du gennem siderne i denne avis, vil du også finde små features af særligt udvalgte produkter fra denne sæson og samtidig få et kig ind en række hjem, der tilhører kvinder med særligt interessante livshistorier. Som Maria Barfod, der lever og ånder for kontrasterne i livet eller Luise Vindahl, der beriger sit liv på flere forskellige måder med variationer af farven grøn.

Med et ønske om at berige dit liv og tilføre værdi til dit hjem, håber vi, at kollektionen denne sæson inspirer dig til at skabe et rum, hvor du kan føle dig tilpas i hverdagens både kaotiske og rolige øjeblikke. For når alt kommer til alt, så er et hjem meget mere end blot smukke ting. Et hjem kan være lige præcis hvad og hvor, du ønsker det skal være.

 Velkommen hjem.

Billledetext
Billledetext

“...kun kreativiteten sætter grænsen for, hvor hvad der er muligt”

Sadl op til hverdagsmagi

Børneværelset er en legeplads med plads til at slippe fantasien, kreativiteten og nysgerrigheden løs. Derfor ønsker vi at hylde bamserne, hulerne bygget af tæpper og puder og de opfindsomme opskrifter, der er udviklet i køkkenet af små mesterkokke. For vi tror på, at ingen elektronisk skærm nogensinde kan erstatte de bånd, der knyttes og udvikles til bamser, legetøj og venner. Lad derfor dit barn tage på en eventyrlig ridetur, spise morgenmad med pelsede venner på savannen, plaske i vandpytter og bygge små huler i huset. Lad børn være børn og lad dem åbne døre til nye, uudforskede steder i deres eget værelse – kun kreativiteten sætter grænsen for, hvor hvad der er muligt.

Liquid error: Unknown operator ===