Kreativitet i lille skala

Bliv inspireret til at være kreativ sammen med dine børn med vores Miniature Funkis House. Byg små, unikke møbler, der er perfekte til dit barns yndlingsdukker eller -bamser.

 

Med vores Miniature Funkis House får du mulighed for at skabe et personligt dukkehus fyldt med specialdesignede møbler, som dit barn kan have glæde af i mange år fremover. Bliv inspireret af, hvordan Saskia Krause (ejeren af Instagram-kontoen @fine.blossom__) har specialdesignet møblerne og detaljerne i sit Miniature Funkis House og på den måde har skabt en moderne fortolkning af det klassiske dukkehus.

Vores Miniature Funkis House er et hit hos både børn og voksne med sit moderne, æstetiske og enkle design. Det er smukt udført i krydsfiner, og de to etager venter bare på at blive møbleret, så dit barns yndlingsdukker eller -bamser kan flytte ind. Influenceren Saskia Krause har lavet sine egne møbler og diverse boligtilbehør til sit barns Miniature Funkis House – og har dermed skabt ideelle rammer for timevis af fantasifuld og sjov leg.

Da hun skulle finde den perfekte julegave til sin datter, besluttede Saskia sig for at købe et Miniature Funkis House, hvilket hun havde overvejet i et stykke tid. Det var dog udfordrende at finde møbler, der passede til husets stil. "Da huset kom, begyndte vi at kigge efter møbler, men vi kunne ikke finde noget, vi syntes om". Saskia og hendes mand er ivrige gør-det-selv-typer og besluttede hurtigt, at det bedste ville være at bygge deres egne møbler til huset, så de kunne holdes i tråd med det nutidige udtryk: ”Jeg var fascineret af muligheden for at indrette et helt hus og endda selv designe møblerne. Min kreativitet blev helt klart vakt!"

 

”Jeg var fascineret af muligheden for at indrette et helt hus og endda selv designe møblerne. Min kreativitet blev helt klart vakt!"

 

I begyndelsen af processen holdt Saskia styr på sine idéer med tegninger og print. Inden længe udviklede det sig til et helt Miniature Funkis House-moodboard: "Vi fik inspiration fra Pinterest og vores egen nuværende indretning, som vi mente også skulle afspejles i dukkehuset – det skulle være en slags miniudgave af vores eget hjem." Da de havde lavet skabelonerne til møblerne og boligtilbehøret, gik hendes mand i gang med at bygge hver enkelt genstand.

Parret arbejdede på deres Miniature Funkis House om aftenen, når deres datter sov, og brugte et par weekender på det: "I weekenden var vores datter ofte med, når far limede møbler sammen eller syede små tæpper og puder. Men vi holdt det hemmeligt, at det var til hendes fremtidige dukkehus. Vores datter var dog nysgerrig under hele processen og ville have elsket at hjælpe til med det hele”. Da parret byggede møblerne, brugte de alt fra kebab-spyd til brugt linned og papirclips – alt, hvad der ville få miniaturedesignet til at se så naturligt ud som muligt: ”Vi havde allerede mange af materialerne derhjemme. Og hvis vi manglede små dele, kiggede vi efter det hos de lokale håndværkere, byggemarkederne eller på internettet."

Efter fem måneders arbejde stod deres Miniature Funkis House endelig færdigt: "Vores datters glæde, da hun pakkede Funkis House ud, var utrolig. Hun undersøgte alle detaljerne med glædestrålende øjnene og begyndte straks at lege. Af alt hendes legetøj bruger hun stadig Miniature Funkis House hver dag. Det glæder os enormt at se, at vores arbejde var anstrengelserne værd."

Selvom julen er kommet og gået, bliver der stadig arbejdet videre på Miniature Funkis House. For nylig blev huset gjort klar til sommeren, da der blev installeret en swimmingpool: "Poolen er allerede fyldt med vand lavet af farvet uld, og udspringstårnet er klar til, at de små mus kan springe i med hovedet først.” Saskia er overbevist om, at deres Miniature Funkis House bliver ved at vokse og være en sjov og kreativ aktivitet for hele hendes familie, som de kan have sammen i mange år fremover.

 

 

Billledetext

 

 

Billledetext