Seasonal Treasures

Vores nye Autumn/Winter-kollektion fejrer kunsten at være vært og de følelser, der følger med.

 

Som et vidnesbyrd om det liv, vi lever, har vores hjem sin egen sjæl. Det er bygget op omkring meningsfulde og omhyggeligt udvalgte genstande, og inden for vores fire vægge værdsætter vi stille stunder med fordybelse.

Efterhånden som årstiden langsomt forvandler landskabet til et hav af klare røde og gule nuancer, begynder vi instinktivt at trække os tilbage til komforten i vores hjem. Vi samles med de mennesker, vi holder af, søger fornemmelsen af ro ved at se indad og nærer derved den unikke følelse af at høre til, som kun vores hjem kan give os.

 

Seasonal Treasures

 

På denne imødekommende årstid finder vi også velvære ved at være tæt sammen med andre mennesker. Uanset om du tilbereder et hjemmelavet festmåltid til en ven eller forærer et familiemedlem en betænksom ny ting til deres hjem, skabes der varige og skattede minder ved at dele sådanne øjeblikke. Vores Autumn/Winter-kollektion fejrer kunsten at være vært og de følelser, der følger med. For mange er det et symbol på hengivenhed, når man investerer både hjerte og kræfter i at få andre til at føle sig værdsat. I kollektionen finder du en særlig udvalgt blanding af genstande, som er perfekte til gaver, og særlige elementer, der vil gøre indtryk i dit hjem. Kollektionen leger med farver og omfatter taktile genstande i jordtoner og dragende statement-elementer i moderne nuancer.

 

 

Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med den talentfulde kunstner Berit Mogensen Lopez om udvalgte tekstiler til årstiden. Med hendes unikke akvarelkunst, Entire, bliver designet så meget mere og føjer detaljer og karakter til ethvert hjem. Det karakteristiske abstrakte motiv afbalanceres af det dæmpede farvevalg, så hvert element får et fængslende udtryk.

 

Vi præsenterer Entire

 

 

Entire-kollektionen forener kunst og boligindretning og skaber derved et kraftfuldt udtryk. Berit Mogensen Lopez’ karakteristiske illustrationer er både elegante og grafisk stærke og er brugt til forskellige produkter i den nye Autumn/Winter-kollektion, inklusive Entire Lampshades, Entire Upholstery samt Entire Tapestry Blanket og Cushion.

Se Entire-kollektionen

 

Billledetext
Billledetext

 

Vi inviterer dig til at udforske sæsonens skatte, der med deres indviklede detaljer og raffinerede farver vil give dig og dem, du holder af, en følelse af varme og hjemlighed, når dagene bliver kortere.

Udforsk den nye kollektion

 

 

Feve Desk

Feve Desk er fremstillet i massivt FSC®-certificeret europæisk valnød og har et organisk, delikat udtryk. Som en henvisning til den særprægede form stammer navnet fra det franske ord Fève, som betyder bønne. Benene er udskåret i langstrakte elliptiske former, der understreger bordets elegante, feminine silhuet og skaber balance i designet. Feve Desk kræver kun lidt plads og kan bruges både som skrivebord, et konsolbord eller et makeup-bord.

Se vores Feve Desk

 

 

Verso Vase

Verso Table Vase har med reference til klassiske former i traditionel keramik en uregelmæssig, feminin form med to særegne, kunstnerisk buede hanke, der tilføjer et moderne tvist til det ellers tidløse udtryk. Fyld vasen med dine yndlingsblomster, eller lad den være et smukt udtryk helt alene.

Oplev vores Verso Vase

 

 

Oyster Table Lamp

Oyster Table Lamp er fremstillet af støbt genanvendt aluminium og har med sine bløde, levende kurver en dekorativ og organisk form. På grund af støbeprocessen har lampens tekstur og finish et karakteristisk, ru udtryk, der giver associationer til østersskaller samlet på stranden, og samspillet mellem dens organiske form og rå overflade skaber en uimodståelig kontrast. Oyster Table Lamp spreder et blødt, hyggeligt lys og er en funktionel, men samtidig skulpturel lampe, der vil give dit hjem et løft.

Se vores Oyster Table Lamp

 

Børneværelset

 

På børneværelset udfoldes fantastiske eventyr og kreative indfald. Det er her, modige piger og drenge kan vove sig ind i deres fantasis fjerne lande. Herinde kan de klatre op i skovens højeste træ på ryggen af store biller og plukke kurve fulde af søde jordbær fra endeløse jordbærmarker – et fristed for omverdenens begrænsninger, og hvor kun deres kreativitet sætter grænserne.

 

Se kollektionen

 

Billledetext