Personlig julepynt

Lad din personlighed afspejle sig i din julepynt. Vi har dekoreret Deco Frames på forskellige måder, for at give dig inspiration til hvordan man bruger dem.

I Danmark er det en skattet tradition at samles for at lave sin egen julepynt. Juleaften er træet pyntet med de gamle julekugler, der er givet videre fra generation til generation, og ny, moderne julepynt hænger side om side med hjemmelavet pynt, der er kreeret af hele familien – både unge og gamle. I denne sæson er vores Deco Frames et moderne element, der kan danne grundlag for at føre traditionen videre, idet sættet med de tre messingringe er beregnet til at blive pyntet med det, som netop du har lyst til; det kan være løv og blade fra en tur i skoven eller din ældste julekugle.

Vi mødtes på kontoret i København for at dekorere et sæt Deco Frames, og vi har samlet resultaterne fra en dejlig aften for at give dig inspiration til din julepynt.

Hvis du anskaffer dig et sæt Deco Frames, ville vi elske at se, hvordan du bruger det. Del det med os ved at tagge @fermliving på Instagram eller Facebook.

 

KØB DECO FRAMES HER

 

 

“Decorate each of the three frames with your foliage, dried flowers, or your favourite winter decorations.”

 

Billledetext
Billledetext