Moments of Reflection

Udforsk de nye design fra vores AW22-kollektion

Nyheder
Autumn/Winter 2022

Moments of Reflection

 

I vores hjem er vi omgivet af unikke og personlige skatte, der er blevet indsamlet gennem et helt liv. Hjemmet er vores helt eget fristed, der beskytter os mod verden udenfor og giver os mulighed for at dyrke dyrebare øjeblikke med stilhed og refleksion. Når vi lader blikket glide rundt på tingene omkring os, kan vi se, at de også er en form for redskaber, der kan fremkalde de dybeste minder og følelser i os – og de kan få os til at længes efter hyggelige, afslappede middage og sene aftener med de mennesker, vi elsker.

Vores Autumn-Winter 2022-design fejrer netop de nære, eftertænksomme øjeblikke, som den kommende årstid inviterer os til at fordybe os i, både for os selv og i selskab med kære venner og familie. Kollektionen er fyldt med omhyggeligt designede genstande, der balancerer mellem det enkle og skulpturelle – og det organiske og strukturerede. Og de er perfekte som gave til enten dig selv eller til en, du holder af. Vi bruger naturlige, taktile materialer, der vækker din følesans, og som bliver smukkere med tiden, og vi undersøger de gennemgribende og fantastiske spor, som tiden sætter på både naturen og materialerne selv. Vi har her fordybet os i den unikke balance mellem det følelsesmæssige og det funktionelle. En balance mellem kontraster, du også ser afspejlet i dit hjem.

Udforsk kollektionen her

 

Billledetext
Billledetext
Billledetext
Billledetext

 

Kollektionen er fyldt med omhyggeligt designede genstande, der balancerer mellem det enkle og skulpturelle – og det organiske og strukturerede. Og de er perfekte som gave til enten dig selv eller til en, du holder af.