Moments of Nostalgia

Julen er mere end blot en højtid – det er en følelse af samhørighed.

 

Når dagene bliver kortere, og temperaturen falder, fyldes lungerne af den kolde, sprøde luft, så snart du træder ud i den klare nat. De blide glimt fra de omhyggeligt ophængte lyskæder viser vej gennem mørket, og fører os hjem. Lyden af sneen, der knirker under fødderne, bryder den bløde stilhed i en verden, der er forvandlet til et vinterlandskab, og vores ånde danner små skyer omkring os. Vi er på vej mod den varme stue, hvor ilden brænder i pejsen, så vi kan varme kinder og fingre.

 

 

 

Julen er mere end blot en højtid – det er en følelse af samhørighed. For et øjeblik holder vi op med at tænke på fremtiden, og søger i stedet ind i en verden, der er helliget nostalgi, myter og legender. Sammen med vores kære dyrker vi traditioner, og skaber langvarige minder, som vi videregiver gennem generationer. Små og store hænder forvandler enkle husholdningsmaterialer til magiske kreationer, hvor kreativiteten udfolder sig gennem klipning, foldning og limning, mens velkendte sange spiller i baggrunden og historier deles. Vi samles omkring middagsbordet, der er omhyggeligt dækket med arvestykkerne og vores yndlingsservice. Sammen nyder vi et festmåltid, der hvert år på denne særlige dag tilberedes efter gamle familieopskrifter. Det bløde lys fra de tændte stearinlys danser på væggene, og de yngstes øjne stråler forventningsfuldt, mens de spændt kigger på de omhyggeligt udvalgte gaver, der ligger under juletræet, og venter på at blive pakket ud. Det er disse små øjeblikke, der vækker julestemningen hos hver enkelt af os.

 

Vi ønsker jer alle en glædelig og hyggelig jul.

Kærlig hilsen,
ferm LIVING

 

 

 

 

 

Amanda Betz x ferm LIVING

Med skarptskårne linjer og pænt foldede plisséer fremstiller den anerkendte danske arkitekt og kunstner Amanda Betz små kunstværker i papir.

Amanda Betz x ferm LIVING omfatter de elegante designs Paper Star Sun, Christmas Paper Cones og Christmas Paper Tassels. Disse fine kunstværker i papir minder en om både fortiden og nutiden og forener nostalgien ved papirpynt med deres poetiske kompleksitet. De er omhyggeligt foldet i hånden af FSC®-certificeret papir med en glat, mat overflade. Lad dem bidrage med yndefuld julestemning i dit hjem, uanset om du hænger dem på juletræet, i vindueskarmen eller på kroge eller grene overalt i hjemmet.

Se nu

 

 

 

Twirl Ornaments

Start juletiden med de elegante Twirl Ornaments. De fint snoede glaskugler reflekterer lyset smukt og gør helt sikkert et raffineret og diskret indtryk på din juleudsmykning. Hvert sæt kommer med et silkebånd, så du kan hænge dine Twirl Ornaments i den ønskede højde.

Udforsk

 

 

 

Tonal Christmas Stocking

Julen er ikke den samme uden de årlige familietraditioner. Denne patchwork julesok i rolige, neutrale toner er fremstillet af 100 % økologisk, GOTS-certificeret bomuld. Patchworket i tone-i-tone er et subtilt, monokromt tvist på kontrastfarver, og looket fuldendes med en elegant, diskret kontrastsyning.

Se mere