Made to Order

En introduktion til ferm LIVING Customisation Concept.
Skræddersy ferm LIVING-møbler efter din personlige smag for at skabe det ideelle design til dit hjem.

 

VI HAR ALLE FORSKELLIG SMAG

Vores hjem er vidt forskellige. De er unikke og personlige og afspejler de mennesker, der bor der. Man siger, at magien ligger i detaljen, og ofte er det detaljerne, der gør, at vi forelsker os i et møbel, og at vi ønsker at have det i vores hjem. Det er netop derfor, vi har introduceret et koncept med skræddersyet design fra ferm LIVING, så du kan tilpasse udvalgte møbler efter din personlige smag.

Med vores Made to Order-produkter kan du vælge fra et bredt sortiment af stoffer og læder, som vi har udvalgt fra førende tekstil- og læderleverandører, hvilket gør det muligt for dig at designe dine møbler med forskellige materialer og farvekombinationer.

 

 

 

DET PERFEKTE MATCH

Alle vores sofaer og siddemøbler indgår i tilpasningskonceptet. Blandt dem er Rico, Turn og Catena samt vores serie af puffer, den nye Kona Bed Mattress og Herman Chair-familien.

Til vores sofaer kan du vælge blandt et spændende udvalg af tekstiler, der spænder lige fra falmet fløjl, bomuld og hør til uld og fås i en række farver og mønstre fra førsteklasses stofleverandører, der omfatter Kvadrat, Dedar og Gabriel.

Til vores Herman-stole er der mange forskellige muligheder: Bestem selv alt fra rammen til farven på ryglænets træ, og vælg mellem forskellige sædestoffer, træsorter og lædertyper, så du skaber en stol, der passer perfekt til netop dig.

For at se det komplette udvalg af vores Made to Order-materialer henviser vi dig til side 155 i vores AW20-katalog, hvor du kan få et overblik over alle de forskellige tilpasningsmuligheder, vi tilbyder.

 

 

“Man siger, at magien ligger i detaljen, og ofte er det detaljerne, der gør, at vi forelsker os i et møbel, og at vi ønsker at have det i vores hjem.”

 

BESTILLING AF VORES MADE TO ORDER-PRODUKTER

Hvis du ønsker at gøre brug af vores tilpasningsservice, har du et par forskellige muligheder at vælge imellem.

Bestil online: I vores webshop finder du et særligt udvalg af nogle af vores mest populære Made to Order-møbler. Hvis du gerne vil lægge en ordre med et materiale, som vi ikke har vist online, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på webshop@fermliving.com.

I butik: Hvis du er i København, kan du finde hele ferm LIVING-kollektionen i vores Boutique & Showroom, der ligger i hjertet af den historiske bymidte. Her kan du også besøge vores Material Library, hvor du selv kan se prøverne på hele vores udvalg af Made to Order-materialer samt lægge en ordre på dit eget specialfremstillede Made to Order-møbel.

Du kan også bestille skræddersyede møbler hos udvalgte ferm LIVING-forhandlere. Brug vores Store Locator til at finde en møbelhandler i dit område, og kontakt dem personligt for at få mere at vide om deres Made to Order-alternativer.

 

Læs mere:
Detox dit Hjem: Indret og forny rummene i din bolig, så du skaber et hjem, hvor du altid føler dig godt tilpas