SS21 Pre-Collection

Vores nye designs hylder magien i det udendørs rum og den unikke, fredfyldte følelse, der opstår, når vi tilbringer tid i naturen
— vi kalder det udendørs poesi.

Dit hjem er ikke bare et antal værelser — det er det sted, hvor du kan være den mest autentiske udgave af dig selv; et fristed, hvor du kan føle dig godt tilpas, uanset hvilken årstid det er, og uanset hvilket livsstadie du befinder dig i.

Efter en lang, kold og mørk vinter begynder vi at gå mod lysere tider. Når duftene og lydene fra den nye årstid begynder at fylde luften, titter de lysegrønne blade frem på træerne, og de første spirer pibler op af jorden. Den lange vinterstilhed brydes pludselig, når du hører lyden af en enlig, kvidrende fugl. Foråret er på vej. En umiskendelig følelse af optimisme fylder dig, og du bliver mindet om, hvor smuk forandring kan være.

 

 

 

Vi ønskede at indfange netop det særlige øjeblik med vores nye SS21 pre-collection. De varme jordfarver og naturlige, bæredygtige materialer i vores nye design formidler og fejrer magien i det udendørs rum og den unikke, fredfyldte følelse, der er forbundet med at tilbringe tid i naturen — vi kalder det udendørs poesi. Vores design vil hjælpe dig med at skabe et fredfyldt rum til stille øjeblikke med refleksion samt sætte scenen for lange, interessante samtaler. Med hvert frø, du planter, nærer og ser vokse, vil dit udendørs rum fyldes af den specielle forårsstemning, der skaber optimisme og håb om nye begyndelser; det vil være et tilflugtssted, som du kan nyde både i ensomhed og i selskab med dem, du holder allermest af.

SE KOLLEKTIONEN HER 

 

 

LIBA WATERING CAN

Liba Watering Can er et moderne, nyt design af en klassisk brugsgenstand til haven – vandkanden lavet af plastik – men denne udgave er anderledes, idet vandkanden er lavet udelukkende af genbrugsplast og har et design med en velgennemtænkt æstetik. Liba Watering Can er let med en strømlinet, smuk form, der minder om fortidens klassiske vandkander af ler, og idet den rummer helt op til fem liter, er den funktionel, samtidig med at den vil være et dekorativt element i såvel din stue som på din altan.

Se mere

 

 

 

 

PATH HAMMOCK

Læn dig tilbage og nyd freden og roen udenfor i vores Path Hammock. Hængekøjen er fremstillet udelukkende af genanvendt PET-garn, der er spundet af genbrugte plastflasker, så den både er bæredygtig og holder ekstra godt til kontinuerlig udendørs brug. To rækker af frynser understreger Paths afslappede og ubekymrede udtryk.

Se mere

 

PEKA BENCH

Nyd et øjebliks stilhed på vores Peka Bench. Peka Bench er fremstillet af bæredygtigt, FSC-certificeret Accoya-behandlet fyrretræ og er ideel til udendørs brug, da den 100 % giftfri behandling gør den særligt modstandsdygtig over for ydre faktorer, og der behøves ikke yderligere behandling for at bevare træets smukke, rå udseende. Bag ryglænet finder du en smal hylde, der gør bænken til det perfekte sted at nyde en kop te eller kold limonade i godt selskab.

På grund af træets natur og Accoya-behandlingen kan et gråt udseende forekomme. Dette kan blive mere udtalt over tid på grund af vind og vejr.

Se mere

 

 

DESERT LOUNGE CHAIR AND STOOL
OLIVE FRAME

Desert Chair og Desert Stool er fremstillet af en ramme lavet af pulverlakeret stål i Olive, der understøtter et udskifteligt vævet tekstilsæde lavet udelukkende af genbrugte plastflasker. Lounge-designet der er velegnet til brug både indendørs og udendørs, indbyder til afslapning.

Se Desert Lounge Chair i Olive/Olive

Se Desert Stool i Olive/Olive

 

 

 

 

/* Hello Retail Conversion */