Autumn/Winter 2020 Kollektion

Hvordan indfanger man en følelse? Følelsen af at åbne din hoveddør efter en lang dag, af at frigøre sig fra dagens indtryk og stress og blive omfavnet af et rum, der er helt dit eget. Følelsen af at være hjemme.

Verden ser anderledes ud, end den gjorde, sidst vi lancerede en kollektion. Når denne verden fortsætter med at udvikle sig i et accelererende tempo, bliver vores hjem et anker, et rum, hvor du kan engagere dig, bearbejde dagens indtryk og slappe af. Dit hjem er dit helt eget hellige sted, hvor du kan være dig selv; sparke skoene af og krybe samme med en yndlingsbog eller -film; danse vildt til din yndlingsplade; lave mad til dine venner og være nærværende med de mennesker, du elsker. En nulstilling – som forberedelse til den følgende dag, til den kommende uge og ikke mindst til de forandringer, vi ved, der vil komme.

I denne AW20-kollektion skaber vi kontrast mellem rene, skulpturelle linjer og rå, naturlige materialer. Vi fortsætter med at lade os inspirere af naturen med dens jordagtige toner og uregelmæssige, organiske former, men tilføjer en række items i en vovet, opløftende poppy red, der udstråler håb og optimisme. Vi forbliver tro mod vores signatur-æstetik, der forener den klassiske skandinaviske designarv med et kunstnerisk og avantgardistisk touch, idet vores nye kollektion har fokus på taktile materialer af høj håndværksmæssig kvalitet med produkter i mundblæst glas, naturlig jute, mat stentøj, massiv messing, håndflettet rotting og rå, økologisk bomuld. Mange af disse items er håndlavede, så der er ikke to, der er ens.

Vores produkter er designet til at hjælpe dig med at skabe et rum, hvor du kan føle dig godt tilpas i både gode og krævende tider. Et varmt, livligt rum til at fejre præstationer og milepæle og en sikker base, hvor du kan hente ny energi og tackle livets udfordringer, og – lige så vigtigt – alle øjeblikkene derimellem.

Se vores AW20 Kollektion her

 

 

 

CATENA SMALL

Catena Small er baseret på den samme omfavnende og lave profil som vores Catena Large – og er, som navnet indikerer, en mindre version af den hyggelige, modulbaserede sofa. Vores Catena Small er slankere i både bredde og dybde og er en afslappende sofa, der passer godt til både doven hygge og livlige samtaler efter middagen.

Se Catena-serien

 

 

 

“Dit hjem er dit helt eget hellige sted, hvor du kan være dig selv; sparke skoene af og krybe samme med en yndlingsbog eller -film; danse vildt til din yndlingsplade; lave mad til dine venner og være nærværende med de mennesker, du elsker.”

 

Billledetext

 

 

BELL LAMP

Bordlampen Bell Table Lamp er inspireret af vintage-glaslamper fra 70’erne og spreder et blødt, diffust lys i dit hjem. Lampen er fremstillet udelukkende af opalglas med en glat, blank finish og er sammensat af to enkle, geometriske former, der balancerer på en base af krom. Brug den som en dekorativ lampe i et mørkt hjørne eller på en hylde, hvor den kan kaste glans over dine yndlingsbøger.

Se Bell Lampen

 

 

 

INSERT COFFEE TABLE

Insert Coffee Table er fremstillet i massiv ask og har et robust og skulpturelt design. Designet leger med forskellige former: Den ovale bordplade hviler let over de to geometriske led og forankres i den tunge cylindriske base. I dit hjem fungerer bordet som et subtilt kunstværk, der desuden er et funktionelt sofabord.

Se Insert Coffee Table

 

“En nulstilling – som forberedelse til den følgende dag, til den kommende uge og ikke mindst til de forandringer, vi ved, der vil komme.”

 

Billledetext

 

ROTBEN SCULPTURAL PIECE

Uanset om du bruger den som taburet eller sidebord, skaber Rotben et kunstnerisk, skulpturelt udtryk i dit hjem. Det skulpturelle møbel er lavet i samarbejde med den norske kunstner Øfstedal Eng. Det er fremstillet udelukkende af 100 % genanvendt, støbt aluminium og har snoede, organisk formede ben, der står i smuk kontrast til det metalliske materiale. Velegnet til udendørs brug.

Se Rotben Sculptural Piece

 

 

 

 

POND MIRROR XL

Pond-seriens organiske design forener form og skønhed og beriger dit hjem med åbne og flydende former, dette funktionelle spejl bliver dermed også et dekorativt element på din væg. De buede kanter indrammes af en slank messingramme, og spejlet kan hænges op, lige hvor du har lyst, så det får den perfekte placering på væggen i dit rum.

Se Pond Mirror XL

 

Billledetext
Billledetext

WATER SWIRL VASE

Den mundblæste Water Swirl Vase vækker med sin imponerende størrelse mindelser om hvirvlende, strømmende vandmasser. Det gennemsigtige, farvede glas giver vasen et let og ubesværet, nærmest dansende, udtryk, selvom den faktisk er af massivt glas. Fyld vasen med blomster eller stængler, eller lad den tale for sig selv, og nyd, hvordan solen bryder igennem det klare glas. Betragt de unikke snoninger og kurver i hver enkelt vase, da ingen af vaserne er helt ens.

Se Water Swirl Vase

 

 

Billledetext

 

HAZE VITRINE - POPPY RED

Modsætninger mødes i dette skab, som er fremstillet af slankt, pulverlakeret metal og ornamentglas. Takket være magneter lukker glasdørene let og afslører ved åbning to pulverlakerede metalhylder. Brug det på badeværelset til opbevaring af uundværlige skønhedsprodukter, eller brug det som et moderne fokuspunkt i din spisestue til opbevaring af service og andet.

Se Haze Vitrine i Poppy Red

 

 

“Vi fortsætter med at lade os inspirere af naturen med dens jordagtige toner og uregelmæssige, organiske former, men tilføjer en række items i en vovet, opløftende poppy red, der udstråler håb og optimisme”

 

 

DESERT CHAIR KIDS

Vores populære Desert Chair fås nu i en børneversion – perfekt til de yngste medlemmer i huset! Desert Chair er en modernistisk stol med en yndefuld silhuet. Den består af en rørformet, pulverlakeret stålramme og har et udskifteligt vævet tekstilsæde lavet af genbrugte plastikflasker. Lounge-designet indbyder til afslapning og er velegnet til brug både ude og inde. Bare læn dig tilbage, og slap af.

Se Desert Chair Kids

 

Billledetext
Billledetext

 

MINIATURE FUNKIS HOUSE SHELF

Lad dit barns fantasi svæve helt op til skyerne med vores genfortolkning af et klassisk Funkis House, smukt udformet af naturligt krydsfiner. Denne høje, slanke version af vores Funkis House er let at fastgøre til væggen og giver barnet et charmerende sted at opbevare sine yndlingsskatte og legetøj. Den stilfulde hyldes enkle linjer og modernistiske følelse er et sikkert hit blandt både børn og voksne.

Se Miniature Funkis House Shelf

 

 

 

TUFTED ANIMAL HEAD - POLAR BEAR

Denne bløde tilføjelse til børneværelset er et legende og stofligt indslag i dit barns rum. Det håndknyttede tæppe er formet som et venligt isbjørnehoved, og luven har forskellige længder, hvilket tilfører legen et sensorisk element og gør dette vægtæppe både sjovt og unikt.

Se Tufted Animal Head - Polar Bear