ferm LIVING indretter en ny restaurant i København

Den nye asiatiske fusionsrestaurant IBU møder vores designsprogs rolige og elegante visuelle koncept, så restauranten bliver et sted, du har lyst til at blive hængende

København er måske kendt og elsket for sine eksperimenter på den nordiske madscene, men en ny restaurant med inspiration fra det malaysiske køkken har lige set dagens lys. Projektet i hjertet af Vesterbro i København er et samarbejde med chefkokken Henrik Jyrk om indretningen af hans nye Restaurant IBU. IBU byder på en aften med asiatiske fusionsretter omgivet af vores visuelle koncept, der forener det lyse og det jordfarvede, den store skala og de små detaljer, det klassiske og det moderne.

IBU flyttede ind i et lille lokale, så der var intimitet fra starten. Vi ønskede at understrege dette ved at skabe karakteristiske hjørner og særlige områder i det lille lokale, så behovene ved forskellige fester og stemninger kunne opfyldes. Der er det intime lille bord til daten, et stort rundt bord til det store middagsselskab og en plads i baren, hvor du oplever magien i køkkenet sammen med de andre gæster. 

Navn Efternavn Billledetext

”En restaurant kan være ret forskellig fra et hjem, men vi ønskede at skabe et rum, der havde nogle af de samme elementer".

”En restaurant kan være ret forskellig fra et hjem, men vi ønskede at skabe et rum, der havde nogle af de samme elementer. Vi satte os for at skabe en atmosfære, der føles rar, indbydende og behagelig,” fortæller Trine Andersen, grundlægger af og kreativ direktør for ferm LIVING.

En behagelig stemning præger restauranten med dæmpet lys og diskrete detaljer. Vores indretning og design fokuserede ikke blot på bordene, hvor folk kunne sidde og spise, men også på omgivelserne, hvor de får lyst til at blive hængende.

Restaurant IBU åbnede i januar 2018. Den har plads til 46 spisende gæster og er åben fra tirsdag til lørdag.

Restaurant IBU
Vesterbrogade 56
1620 København  

Navn Efternavn Billledetext
Navn Efternavn Billledetext