Kærlighedens dag

Små gestus til dine kære på valentinsdag.

 

 

Kærlighedsbreve

En af de mest dyrebare gaver er at modtage et personligt, håndskrevet kort fra en person, du elsker. På denne valentinsdag kan du tage dig tid til at skrive et smukt, åbenhjertigt kort, som din udkårne kan beholde og værne om i mange år fremover.

Bliv inspireret

 

 

 

Spis sammen

Start dagen med at varme din elskedes hjerte og sjæl. Tag dig tid til at lave en morgenmadsbakke, som I kan dele i sengen – som en gave til langsomt at vågne op til en fantastisk dag.

Bliv inspireret

 

 

 

Tag dig god tid

Hvis du ved, at din partner sætter pris på at bruge kvalitetstid sammen med dig, kan I gå en tur i solen og bare nyde hinandens selskab. Det er en dejlig måde at vise din kærlighed på.

Bliv inspireret

 

 

 

Vis det

Få én, du holder af, til at smile ved at overøse dem med søde komplimenter hele dagen. Denne enkle, men søde gestus vil helt sikkert minde dem om, hvor meget du værdsætter og elsker dem.

Download her

 

 

 

Spil en sang

Musik er for mange den ideelle måde at formidle stærke følelser på. Vis din udkårne, hvor meget du holder af og forguder dem, ved at oprette en personlig playliste efter deres smag, som kan nydes over et glas vin.

Bliv inspireret

 

 

 

Selvpleje

Dediker denne dag til selvpleje, og tag en afslappende spadag derhjemme. Tænd dine yndlingslys, læg en blød morgenkåbe frem, lav et varmt bad, og dyk ned i et velfortjent øjeblik af ren velvære.

Bliv inspireret