Vi fejrer vores mødre

På mors dag fejrer vi alle vores mødre og interviewer et par af de mange fantastiske mødre, der arbejder hos ferm LIVING.

 

Mors dag venter lige rundt om hjørnet, og det er en oplagt anledning til at vise de unikke mødre i vores liv, at vi elsker dem og sætter pris på dem. Uanset om du er mor til tre, hundemor eller stedmor, så er der mange forskellige former for moderroller, og ikke to er ens, men de har alle en helt særlig plads i vores hjerter.

Vi fejrer mors dag ved at spørge nogle af de fantastiske mødre hos ferm LIVING, hvad det er, der gør det at være mor så specielt.

 

Linn Lemhag
Content Manager
Mor til Theo på 8 måneder

”Det bedste ved at blive mor er at se det lille menneske, som du har skabt, udvikle sig til sin helt egen selvstændige person. Efterhånden som de vokser, lærer og opdager verden omkring dem, ser vi mere og mere af deres personlighed, og med hver ny milepæl kommer nye vaner, udtryk og særheder op til overfladen. Jo mere jeg lærer min søn at kende, jo mere forelsket bliver jeg i ham.”

 

 

 

Sarah Mongelard
Project Manager
Hundemor til Pedro på 2 år

”At være Pedros hundemor er det bedste i hele verden. Jeg er selv sagt ikke hans rigtige mor, men jeg ved, at jeg og min mand er hele hans verden. Så moderfølelserne er der bestemt - og jeg vil gøre alt for at give Pedro det bedst mulige liv.”

 

”Efterhånden som de vokser, lærer og opdager verden omkring dem, ser vi mere og mere af deres personlighed, og med hver ny milepæl kommer nye vaner, udtryk og særheder op til overfladen.”

 

 

Jasmin Bedford
Senior Product Manager
Mor til Noah på 14 år og Isak på 9 år

”Det bedste ved at være mor er at se verden gennem deres øjne og følge og støtte dem i deres opvækst og udvikling. Men det at være mor handler også meget om personlig udvikling. Du lærer lige så meget af dine børn, som de lærer af dig som forælder.”

 

 

 

Cecilie Svanberg
Art Director
Mor til Nola på 10 år, Karla på 16 år, Felix på 19 år, og Bobbi på 2 år

”Det bedste ved at være mor er, at man finder ud af, at der er noget meget vigtigere i livet end en selv. Du kommer til at elske et andet menneske betingelsesløst, og den kærlighed er gengældt som intet andet. Og efterhånden som mine børn er vokset op, har jeg set, hvordan de har udviklet sig som mennesker gennem de naturlige op- og nedture i deres liv.”