En dedikation til fædre

Fars dag er en dag, hvor faderfigurerne i vores liv æres og hyldes. I år tog vi på besøg hos nogle af de fantastiske fædre på ferm LIVING-kontoret for at finde ud af, hvad der gør faderskab særligt for dem.

Fars dag er netop den dag på året, hvor vi kan fejre de fædre, der er vigtige for os, og samtidig reflektere over de mange aspekter af at være far. Rollen som far antager mange former og størrelser – der er de fædre, vi er født til; dem, der har opdraget os; stedfædre og bedstefædre samt de fædre, som vi deler vores børn og elskede kæledyr med. Hvert forhold er unikt og med til at forme vores liv.

Vi benyttede lejligheden til at tale med nogle af fædrene fra ferm LIVING-kontoret i deres hjem og spurgte dem, hvad der gør dét at være far så specielt.

 

 

René Grann
Senior Product Manager
Far til Cecilie, 31, Anna, 30, Nikoline, 27, og Aya, 19.
Morfar til Andrea, 6, og Luna, 3

”Jeg er en heldig far til fire ressourcestærke unge kvinder med fire meget forskellige personligheder. Jeg har et meget tæt far-datter-forhold til hver af mine fire piger, som er baseret på gensidig forståelse, accept og ubetinget kærlighed. Vi har et stærkt, ubrydeligt bånd imellem os, der gør dét at være far, som jeg nu har været i over 31 år, meget specielt for mig.

Det bedste ved at være far er at se sine børn vokse op, flytte hjemmefra, stifte deres egen familie, og samtidig være bevidst om, at man stadig er far. Den bekymring, man føler, når man sender sine børn ud i verden, fra første dag i børnehaven til de flytter hjemmefra, fortsætter også i næste generation. Men det er en god bekymring.”

 

 

Allan Dooleveat Holm
Accounting Manager
Far til Oscar, 5, og Clara, 1

”Det bedste ved at være far er at tage del i den livsrejse, mine børn har begivet sig ud på, og samtidig gøre mit bedste for at guide dem på rette vej. Den ubetingede kærlighed til, fra og mellem mine børn er helt ubeskrivelig.”

 

”Den bekymring, man føler, når man sender sine børn ud i verden, fra første dag i børnehaven til de flytter hjemmefra, fortsætter også i næste generation. Men det er en god bekymring.”

 

 

Martin Neve
Freelancefotograf
Far til August, 13, og Saga, 7

”For mig er det bedste ved at være far de små ting i hverdagen – de små kram, interne vittigheder og grin hver dag. Jeg elsker at kunne skabe minder, traditioner og at opleve ting sammen som familie. Det er dét, der virkelig betyder noget for mig.”

 

 

Sebastian Bristow
Area Sales Manager
Hundefar til Leffe, 1

”Det bedste ved at være hundefar er, at han gør os glade hver dag med sit legesyge, frække og trofaste væsen. Og at han får os med ud i naturen i al slags vejr. Det er sjovt.”